AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT I DISSSENY WEB

Contactar ara

Creem la teva pàgina web

Programació i Disseny de pàgines web

Disseny Web

Dissenyem per a tu una pàgina web personalitzada, full responsive per a mòbils, tauletes i ordinadors.

Programació

Amb responsive et pots quedar tranquil, rebràs una web 100% funcional, feta amb codi i afecte.

Botiga online

Vols obrir una botiga web online? Tenim la solució per introduir el teu negoci per vendre per internet.

Manteniment

Mantenir actualitzada la teva pàgina web és molt important per mantenir el seu funcionament i seguretat.

Disseny Web

Les nostres webs sempre tenen cura el detall, respectant el disseny mantenim la important funció full responsive per a l’adaptació a tots els dispositius ja siguin smartphones, tablets, portàtils o ordinadors d’escriptori.

Oferim un servei de disseny gràfic previ a la construcció de la pàgina. Estudiem el teu públic objectiu i analitzem quina és l’experiència d’usuari que millor s’adapti a les seves necessitats, creant una web atractiva, intuïtiva i funcional.

Pagina Web Responsive

El nostre procés

 1. Evaluació

  Realitzem un estudi i comprensió de la teva marca, necessitats, objectius i metes per a la teva pàgina web. Això ens permetrà plasmar la teva idea i avançar amb una idea clara.

 2. Investigació

  Analitzem la competència en el teu indústria, el públic i construïm una estratègia amb criteri, apuntant cap a un resultat prometedor.

 3. UX/UI

  Vam desenvolupar un mapa d’estructura de la web i un wireframe prototip del teu projecte. Definim característiques clau, funcionalitats i una estructura perfecta.

 4. Estratègia de Contingut

  Avaluem el contingut que s’ha de publicar en la pàgina web, trobant interès i utilitat donant-li així continuïtat i vida al teu web.

 5. Disseny

  Dissenyem per a tu un web personalitzada, amb els elements gràfics i visuals necessaris per tenir el teu nou lloc web al teu gust.

 6. Manteniment

  Un cop acabat el desenvolupament s’ha de mantenir a el dia amb actualitzacions, còpies de seguretat, revisions de disseny i contingut …

Desenvolupament

Comptem amb programadors que treballen juntament amb els nostres dissenyadors gràfics per donar el nivell de personalització que vulguis. Capacitat de programar en HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, Java, Ajax, WordPress, Shopify, WooCommerce …

Aquests són els principals motius pels quals ens agrada treballar amb aquests software:

Informes Ventas eCommerce
 • Ofereixen contingut gratuït
 • Son els CMS més utilitzats
 • Fàcils d’utilitzar
 • Personalització sense límits
 • Permet configuracions SEO
 • Seguretat i actualizació
 • Manteniment
 • Estalvi de temps i diners

e-Commerce

Sistemes de pagament i de comandes automatitzats per a negocis com: restaurants, gimnasos, empreses de construcció, botigues de roba, hotels, productes d'estètica, farmàcies, agències de viatges, alimentació, serveis, drop shipping, etc.

Experiència d’usuari

L'experiència de l'usuari a la botiga en línia ha de ser el fàcil possible perquè s'acabi realitzant la compra

Seguretat

La seguretat preocupa als visitants de la botiga. Les nostres webs donen seguretat i confiança per fer pagaments en línia

Call to action

No els subestimis. Les nostres webs faciliten les conversions amb els call to action col·locats de manera estudiada

Velocitat

Si el teu ecommerce va lent la taxa de conversió es pot veure afectada dràsticament, nosaltres optimitzem la velocitat

Anàlisi de ventes

Disposaràs a la teva pàgina web per vendre online de reports en temps de real, analitzant que es ven més, que porta més beneficis, etc.

Botiga dinàmica

Mai serà la mateixa web quan tornis a visitar-la. La botiga destaca els productes més rellevants, per dates, ofertes, novetat ...

JA CONFIEN EN NOSALTRES

Els nostres clients

Els nostres serveis inclouen

Disseny web responsive

Anàlisi d’usabilitat i competència

Disseny d’estructura d’informació

Disseny d’User Experience

Estratègia de contingut web

Instal·lació i arrencada

Integració de CMS i e-Commerce

Compatibilitat entre plataformes

Manteniment

Preguntes Freqüents

Quin preu té una pàgina web?

El preu d’una pàgina web pot variar per diversos factors. Per exemple, si es requereix de funcions especials o dissenys molt personalitzats fora del que és el estàndard. També pot variar si necessita que s’acceptin pagaments amb targeta o que es puguin fer reserves, vendes, compres, registres…

En general una pàgina web informativa amb un simple formulari de contacte i bàsica sol ser una pàgina web barata. Simple, com més característiques personalitzades demanis major preu tindrà la teva web.

Oferiu serveis de posicionament SEO?

Realitzem auditories i posicionament SEO per a pàgines web. Especialitzats en el SEO on Page, amb aquest servei ens encarreguem d’analitzar a fons la teva pàgina web, corregim els errors i t’ajudem a entendre’ls perquè no tornis a cometre en el futur.

També disposem de servei de Copywriting per a la publicació d’articles del teu bloc perquè donin força i posicionin teva web de la forma més òptima i estudiada possible.

Millorar el posicionament web és una manera intel·ligent de treure partit a la teva pàgina web. Si no tens una bona estructura i no apareixes en les recerques de Google no existeixes.

Per a quin tipus d'empreses desenvolupeu webs?

El nostre equip de dissenyadors i programadors web estan experimentats en tot tipus de pàgines web, des de pàgines web corporatives fins a la d’un gimnàs o restaurant amb comandes a domicili.

La nostra empresa de disseny web a Terrassa aquesta molt familiaritzada amb la ciutat, així que probablement ja hagis fins i tot treballat amb empreses del municipi.

PREGUNTA SENSE COMPROMÍS

És normal que tinguis dubtes. El món web evoluciona diàriament i apareixen conceptes i funcionalitats noves. Et convidem a que ens preguntis, i us respondrem encantats.

¿Vols veure els nostres projectes?
Veure portfoli
¿Tens alguna pregunta?
Contactar